Opschorting biljartcompetitie MLBB

zondag 14 november 2021 om 11:43 uur /

afbeelding

Om de stijgende corona-besmetting het hoofd te kunnen bieden, heeft de regering een nieuw pakket van maatregelen uitgevaardigd die op zaterdag 13 november zijn ingegaan.
Een van deze maatregelen is het verplicht sluiten van de horeca om 20.00 uur voor de komende 3 weken. Dit treft helaas onze avondcompetitie.

Daarnaast heeft het bondsbestuur zich gebogen over de vraag wat te doen met de seniorencompetitie die overdag gespeeld wordt. Gelet op de corona-maatregelen zou de seniorencompetitie normaal door kunnen gaan.
Het bondsbestuur is echter van mening dat deze biljarters juist vaak in de risicogroepen zitten en dat het met dit grote aantal besmettingen niet verstandig is om de seniorencompetitie door te spelen.

Daarom heeft het bondsbestuur dan ook besloten, voor de periode zolang als de sluiting van de horeca om 20.00 uur aan de orde is, de gehele competitie stil te leggen. Ook het biljarten in de middaguren dus.
Wij hopen natuurlijk net als jullie dat de situatie snel verbetert en dat we weer kunnen biljarten. Maar vooralsnog worden ALLE wedstrijden tot 5 december opgeschort.

Hoe wij straks verder gaan, komen we nog op terug.

Reacties ()