Wessem 1 tegen Egchel 1 in de 1e klasse D

maandag 06 november 2017 om 18:21 uur /

afbeelding

Wessem 1  - Egchel 1     4-2         1D          2 november 2017

 

Te veel pech was tegen Wessem voor Egchel 1 hét obstakel om het doel te bereiken.

Het team van Wessem, dat meestal in de onderste regionen van de ranglijst bivakkeert moest de afgelopen week wel op veel goede wortels hebben gekauwd, want het varkentje tegen Wessem zou wel even gewassen worden door Had , Rob en Hans, het liep anders!!

 

Rob Caris wachtte niet op een goede dag , hij maakte er zelf een tegen Peter Roumen. Rob speelde mooi en constant, zijn grenzen waren niet eens zijn beperkingen , Peter biljartte 27 beurten uitstekend , maar helaas niet altijd op het juiste moment. Te veel zocht Peter voor elke oplossing wel een probleem.  Een 2-0 voorsprong deed de heupen van de Egchelsen sidderen , want ze snakken naar winst.

 

Hans Zelen weet inmiddels dat de weg naar succes vele malen langer is  dan die naar teleurstelling en helaas kun je met de wind van gisteren vandaag niet zeilen.

Paul Smeets versperde hem op bekwame wijze de weg naar winst in een gelijk opgaande partij, tot dat Hans , volgens Rob Caris , een trapladdertje aan het bouwen was. Paul profiteerde knap van de wat mindere periode van Hans en zijn biljarten hoeft niet perfect te zijn  om prachtig te lijken , het is net zijn neus, hij haalt eruit wat erin zit.

 

Hans speelde matig maar verdienstelijk, maar moest na 39 beurten toch de eer in Wessem laten. Richard Smolenaars mag zijn mooie spel, de twee punten en zijn dromen meenemen naar de volgende wedstrijd want hij speelde Had op een sublieme wijze van de baan. Had speelde met de hoop op mooie dingen , maar hopend op die mooie dingen hopen de dingen zich op. Hij droomt altijd al van een grootse partij , terwijl Richard hem ruw uit de droom hielp en Had zich dat mocht realiseren toen hij wakker werd. Richard, gaaf spelend, tikte de partij na23 beurten genadeloos, maar mooi, uit .  

 

Had Philipsen, Egchel 1

Reacties ()