Persoonlijke kampioenschappen MLBB

dinsdag 01 maart 2022 om 21:53 uur /

afbeelding

De regels rondom corona zijn per 25 februari nagenoeg geheel vervallen, waardoor biljarten gelukkig ook weer volop mogelijk is geworden. Helaas is dit tijdstip te laat om nog iets met onze reguliere competitie 2021/2022 te doen. Maar om onze leden dit seizoen toch nog iets van biljarten resp. competitie te kunnen bieden, hebben wij gemeend Persoonlijke kampioenschappen te organiseren in de periode van 14 maart tot en met 15 april.

Inschrijving voor de PK staat open voor alle spelsoorten (kader – libre – driebanden – senioren) en voor dezelfde speeldagen als in de reguliere competitie. Betekent libre en senioren op MA – DI – DO, kader op WOE, en driebanden op VRIJ. Of er in alle disciplines en op alle speeldagen ook daadwerkelijk gebiljart gaat worden, is geheel afhankelijk van het aantal deelnemers. Indeling in de PK-poules geschiedt zoveel mogelijk op voorkeursspeeldag en afdalend moyenne.

Verder kunnen verenigingen zich beschikbaar stellen om PK-poule(s) in hun clublokaal te ontvangen.
Hier zitten wel enkele verplichtingen aan vast:

  1. Er speelt ook iemand van de ontvangende vereniging in de betreffende poule(s).
  2. De vereniging draagt zorg voor onderhoud, beschikbaarheid van het biljart en materieel.
  3. De vereniging is verantwoordelijk voor het wekelijks doorgeven van de uitslagen (wedstrijdformulier insturen).
  4. Het bestuur van de vereniging verricht op de laatste speelavond de prijsuitreiking van de Persoonlijke Kampioenschap in hun clublokaal.

 

Opgave voor deelname kan via jullie secretaris of rechtstreeks met de competitieleider Jos Manders (jos.manders@home.nl).
Aanmeldingen dienen UITERLIJK 10 MAART ingediend te worden.

Reacties ()