Jac Tellers 70 jaar lid van de MLBB

maandag 04 december 2017 om 21:59 uur /

afbeelding

Een uniek jubileum binnen de MLBB is bereikt door Jac Tellers (bc Biermanshuis). Op 15-jarige leeftijd, met dispensatie en onder begeleiding, is Jac met biljarten begonnen en heeft in de daarop volgende 70 jaar géén enkel seizoen overgeslagen.
Jarenlang heeft Jac als kopman van bc Herkenbosch in de hoofdklasse libre gespeeld, diverse malen bekroond met het kampioenschap. Dat Jac biljarten kon, blijkt wel. Series van 300 en algemeen moyennes boven... de 20,00 waren heel normaal voor hem.

 

Na het opheffen van bc Herkenbosch; heeft Jac mede aan de wieg gestaan van bc Biermansmans en ook hier wederom meerdere successen in de hoogste libre-klasse behaald. Na 70 jaar speelt Jac nog steeds vol passie iedere week zijn oefen- en competitiewedstrijden. Het moyenne mag door de jaren heen dan wel minder zijn geworden, maar zijn liefde voor de biljartsport is nooit verloren gegaan. Van harte gefeliciteerd Jac met je jubileum. En geniet nog lang van je geliefde sport.

 

Zaterdag 9 december vanaf 19.30 uur wordt Jac een receptie aangeboden door zijn vereniging bc Biermanshuis. Iedereen is van harte welkom de jubilaris te feliciteren.

Reacties ()